Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Szia!
Én is most szemezek vele, illetve idén kísérleteztem már egy Iphone-al is.
Szoftver oldalról Androidhoz képest a legfőbb különbség (ami nekem a legjobban fájt), hogy a fájlrendszerben nincs matatás. gépre kötve látod a kamera mappát és slussz. Az egyes programok csak a saját mappáikat látják, nincs átjárás. (ajánlott szoftver 3uTools). AppStore-ban szinte minden fent van, ami Playen, ennyiből nincs nagy különbség. Kezelése jobb lesz, mint a droidos tableteké, az Apple komolyan ráállt a témára, a Google sz@rik bele nagy ívben. Most kapsz hozzá egy év AppleTV-t is, van pár jó film és sorozat, de még messze van a Netflixtől.
Ha esetleg van felsőoktatásban tanuló/dolgozó rokon, ismerős, akkor Apple oldalról rendelve valamivel olcsóbban hozzá lehet jutni ÉS ingyen adnak mellé egy alap AirPods-ot.
Hardveres dolgokban a tapasztaltabbak biztos segítenek neked.
Billentyűzet és 1. generációs Pencil megy vele és tud gyorstöltést is Lightning-TypeC kábellel és hozzávaló Power Delivery kompatibilis töltővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Billentyűzet és 1. generációs Pencil megy vele és tud gyorstöltést is Lightning-TypeC kábellel és hozzávaló Power Delivery kompatibilis töltővel.