Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Sajnos nem jutottam előrébb. Vagyis azt tudom, hogy nekem eddig egyetlen pendrive-ommal sem hajlandó működni az Ipad 2019. Megpróbáltam a legkisebbel is (8 GB), de arra is azt írja, hogy túl nagy teljesítményigényű háttértár. Még úgy is, hogy közben töltőre volt dugva az iPad (ezzel a gyári kamera adapterrel, aminek van USB és lightning bemenete is). Mondjuk a 8GB eleve olyan lenne, mint halottnak a csók a 32 Gb-os iPadhez… Egyelőre nincs alkalmam más pendrive-okkal próbát tennem, de ahogy lesz, megírom.
Esetleg tényleg írhatna ez ügyben olyan, akinek van tapasztalata ilyen téren. Akár konkrét pendrive (háttértár) típust is közölve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs