- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Üdv, Uraim,
Jópár éve volt egy Retina Minim (az gen2 volt talán), amit aztán kihasználatlanság miatt továbbadtam egy ismerősnek. Most családi szinten újra felmerült az igény egy közös hírolvasós, keresős, tartalomfogyasztós, multimédiázós (soundbart irányítani streamelt zenével, vagy felhőben mentett képeket kitolni tévére), játszós (kikapcsolódásként színes bogyók bökdösése, semmi komoly) gépre. A Mininél nagyobbat szeretnék, az a 7” manapság kicsi, hardver sem kimondottan szempont, de jó lenne az adott keretben az optimális összeállítást megtalálni. 200-300 eur között szánnék a projektre, de ha összehasonlításban jó cucc ez a 2019-es ipad, akkor az új gépért hajlandó vagyok kifizetni a 379 eur indulóárat, de ez a nagyon max. Cellular nem kell, 64 GB tutira elég (talán a 32 is elég lenne, de ne kockáztassunk). Melyik generációt, és melyik vonalat (ipad, air, pro) érdemes nézni? Úgy értem a régebbi prémium gépek közül valamelyik esetleg partyban van az új ipaddal hasonló (használt) áron?
Köszönöm előre is,
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest