Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Üdv, Uraim,
Jópár éve volt egy Retina Minim (az gen2 volt talán), amit aztán kihasználatlanság miatt továbbadtam egy ismerősnek. Most családi szinten újra felmerült az igény egy közös hírolvasós, keresős, tartalomfogyasztós, multimédiázós (soundbart irányítani streamelt zenével, vagy felhőben mentett képeket kitolni tévére), játszós (kikapcsolódásként színes bogyók bökdösése, semmi komoly) gépre. A Mininél nagyobbat szeretnék, az a 7” manapság kicsi, hardver sem kimondottan szempont, de jó lenne az adott keretben az optimális összeállítást megtalálni. 200-300 eur között szánnék a projektre, de ha összehasonlításban jó cucc ez a 2019-es ipad, akkor az új gépért hajlandó vagyok kifizetni a 379 eur indulóárat, de ez a nagyon max. Cellular nem kell, 64 GB tutira elég (talán a 32 is elég lenne, de ne kockáztassunk). Melyik generációt, és melyik vonalat (ipad, air, pro) érdemes nézni? Úgy értem a régebbi prémium gépek közül valamelyik esetleg partyban van az új ipaddal hasonló (használt) áron?
Köszönöm előre is,
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest