Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Üdv, Uraim,
Jópár éve volt egy Retina Minim (az gen2 volt talán), amit aztán kihasználatlanság miatt továbbadtam egy ismerősnek. Most családi szinten újra felmerült az igény egy közös hírolvasós, keresős, tartalomfogyasztós, multimédiázós (soundbart irányítani streamelt zenével, vagy felhőben mentett képeket kitolni tévére), játszós (kikapcsolódásként színes bogyók bökdösése, semmi komoly) gépre. A Mininél nagyobbat szeretnék, az a 7” manapság kicsi, hardver sem kimondottan szempont, de jó lenne az adott keretben az optimális összeállítást megtalálni. 200-300 eur között szánnék a projektre, de ha összehasonlításban jó cucc ez a 2019-es ipad, akkor az új gépért hajlandó vagyok kifizetni a 379 eur indulóárat, de ez a nagyon max. Cellular nem kell, 64 GB tutira elég (talán a 32 is elég lenne, de ne kockáztassunk). Melyik generációt, és melyik vonalat (ipad, air, pro) érdemes nézni? Úgy értem a régebbi prémium gépek közül valamelyik esetleg partyban van az új ipaddal hasonló (használt) áron?
Köszönöm előre is,
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest