- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
"nem akarok 3-4 eszközt magamnál tartani, a legegyszerűbb az lenne, ha egy eszközzel vagy max 2vel (amiből 1 a mobilom) megtudnám oldani az összes munkahelyi, iskolai és otthoni feladatot."
(Nekem van egy Thinkpad Yoga 370-m. Azzal és a telefonnal minden munkahelyi, iskolai és otthoni feladatomat meg tudom csinálni. Kevesebből ott a Yoga 730, akinek több pénze van pedig ThinkPad X1 Yoga, vagy Surface Book 2)Jelenleg az Apple célja nem az, hogy jót tegyen a felhasználóknak, hanem az, hogy a lehető legtöbb profitot szerezze meg.
Amíg a külön IOS, külön OSX több pénzt hoz, addig nem igazán lesz, hacsak nem a konkurencia és az elmaradó vevők rá nem kényszerítik.Tavaly, amikor néztük a Westworld-ot mondta a párom, hogy neki nagyon tetszik a mobil-tablet, mint amit ott nyomkodtak.

Mondtam neki, hogy
Erre most ott járunk, hogy néhány éven belül lesznek olyan jól használható, 2 ill. 3 részből összehajthatós mobilok, amelyek "szinte olyanok", ill. tudják majd azt is, amit Te szeretnél.
A Samsung már idén kihozza, ha összehajtod mobil, ha szétnyitod tablet, ha monitorra kötöd valószínű "PC" (DEX)
A Microsoft is valószínű idén hozza.Az Apple-nek is biztosan lesz széthajthatós készüléke az előzőek után +3 évvel 2.000-3.000 dollárért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest