Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
Sziasztok
Sajnos eltörött az Nexus 7 tabletem és keresem az utódját. Nagyon szerettem, megbízható, jó üzemidejű gép volt. Ez is lenne az elvárásom az utódjától. Rengeteg zenét tárolok, sokat netezek. GPS is nagyon hasznos volt, sokat segített külföldi útjaimon. Ehhez kéne a segítségetek, hogy mit ajánlotok. Sajnos nem ismerem az Ipadokat, az oprendszert, ezért kérdezném, hogy kizárólag fizetős programok vannak rá vagy az Androidos progik java része ezen is elérhető ? Netes hálózati programok, Total Commander, Viber, Hangouts, stb. amire gondolok. Zenelejátszó is fontos lenne, akár többféle is. Elsősorban használtra gondolok, a mérettől kicsit félek, hogy a közel 10 coll nagy lesz. ÍMegszoktam a 7-et, de 8-9 is még tán beleférne. A tableten 2 giga belső memória volt, ez elégnek tűnt, Ipadnál mik az alsó határok, mennyire kényes erre ? Köszönöm, hogy elolvastátok és örülnék néhány konkrét típusnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest