Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
Sziasztok
Sajnos eltörött az Nexus 7 tabletem és keresem az utódját. Nagyon szerettem, megbízható, jó üzemidejű gép volt. Ez is lenne az elvárásom az utódjától. Rengeteg zenét tárolok, sokat netezek. GPS is nagyon hasznos volt, sokat segített külföldi útjaimon. Ehhez kéne a segítségetek, hogy mit ajánlotok. Sajnos nem ismerem az Ipadokat, az oprendszert, ezért kérdezném, hogy kizárólag fizetős programok vannak rá vagy az Androidos progik java része ezen is elérhető ? Netes hálózati programok, Total Commander, Viber, Hangouts, stb. amire gondolok. Zenelejátszó is fontos lenne, akár többféle is. Elsősorban használtra gondolok, a mérettől kicsit félek, hogy a közel 10 coll nagy lesz. ÍMegszoktam a 7-et, de 8-9 is még tán beleférne. A tableten 2 giga belső memória volt, ez elégnek tűnt, Ipadnál mik az alsó határok, mennyire kényes erre ? Köszönöm, hogy elolvastátok és örülnék néhány konkrét típusnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest