- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
Üdv.
Létezik olyan böngésző, ami full screenben is működik és lehet a méretet állítani ? (nagyítani szinte mindegyiket lehet, de kicsinyiteni nem) Több mindent kéne egyszerre látni. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
galaxys80
üzenetére
Az android nagyon testre szabható. Szinte mindent meg lehet benne változtatni. Elképesztő mennyiségű program van hozzá. Igaz, mondják, hogy emiatt megbízhatatlan is, bár a Nexusom 5 éve hibátlanul teljesít, nincs fagyás, stb. Sokkal könnyebb is, mint az iPad, este már rendesen fáj a kezem tartani. A kijelzője is sokkal nagyobb, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire kényelmetlen lesz. Nem értem például, hogy egy bőrtok miért kerül 10e-be, míg egy 10 collos androidra meg 3e. Ránézésre tök egyforma kínai mind a kettő :-) Összességében munkára megtartom, estére, otthonra meg veszek egy Nexus 7-et
(kijelzőt a fiam ki fogja cserélni, 7e Ft körül lesz
, most szólt) -
amtibacsi
aktív tag
Sziasztok
Sajnos eltörött az Nexus 7 tabletem és keresem az utódját. Nagyon szerettem, megbízható, jó üzemidejű gép volt. Ez is lenne az elvárásom az utódjától. Rengeteg zenét tárolok, sokat netezek. GPS is nagyon hasznos volt, sokat segített külföldi útjaimon. Ehhez kéne a segítségetek, hogy mit ajánlotok. Sajnos nem ismerem az Ipadokat, az oprendszert, ezért kérdezném, hogy kizárólag fizetős programok vannak rá vagy az Androidos progik java része ezen is elérhető ? Netes hálózati programok, Total Commander, Viber, Hangouts, stb. amire gondolok. Zenelejátszó is fontos lenne, akár többféle is. Elsősorban használtra gondolok, a mérettől kicsit félek, hogy a közel 10 coll nagy lesz. ÍMegszoktam a 7-et, de 8-9 is még tán beleférne. A tableten 2 giga belső memória volt, ez elégnek tűnt, Ipadnál mik az alsó határok, mennyire kényes erre ? Köszönöm, hogy elolvastátok és örülnék néhány konkrét típusnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, most szólt)