- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Szia!
Én [Ilyet] használok. Ez egyben tok is. Műanyag, így félek hogy nem lesz olyan hűde tartós. De egyébként nagyon jó. Angol kiosztás, így én vettem rá billentyűzet matricát, még azokat is félbe vagdostam, mert totál máshol vannak a gombok, de ha megszokja az ember akkor nagyon király
4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt 
Én reménykednék benne, hogy valaha az ios felismer egeret, na az igencsak jó lenne, akkor végképp helyettesítene mini laptopot nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt