- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Friczy
üzenetére
Nem is írtam, hogy köze van, de arról beszéltünk, hogy a kártyát ellopják. Onnantól kezdve neten azt rendel amit akar és nincs 5000-es limithez sem kötve.
(#21169) umfrider: pontosan. Rengeteget lehet spórolni ésszerű hitelkártya használat mellett. Egy titka van, hogy havonta visszafizesd és ne feledkezz el róla, aki erre nem képes annak nem való, pontosabban igazából belőlük élnek a bankok.

Én szerencsére nem tartozom közéjük. SMS értesítéseket én nem kértem, csak ahol ingyenes volt. Most már sehol sem az így nem élek vele. Bár ad plusz biztonságot az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest