Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Kösz a tippeket!
XCOM-on gondolkodtam, de kicsit sokalltam érte, de ha azt mondod ennyit megér, lehet megveszem, mert bejön a stílus, PC-n is toltam, nemrég megvettem a 2-t is. A másik címről már sokat hallottam, azt kipróbálom majd. Ha van még ilyen jó játék tippetek jöhet, akár privátba is.
Walking Dead No Mans land is tök jó és nem nyomják tele hülye reklámokkal, ami még ki tud akasztani...
-
BaLee
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem tudom miért van sok helyen ilyen havi fizetős lehetőség. Azért évi 6000Ft egy kalkulátor programért kicsit túlzás. Bár lehet tőlünk nyugatra nem. Azért fogom a fejemet, amikor bizonyos játékokban VIP előfizetést adnak 2 hetente 2500Ft-ért.

Nekem ez a havonta fizetős dolog nem nagyon megy le a torkomon. Egyedül a spotify-ért vagyok hajlandó havonta fizetni meg a iCloud tárhelyért...
-
BaLee
addikt
válasz
fpeter67
üzenetére
Nem fogod megbánni. Annyi, hogy az alkalmazásokat itt is meg kell venni, kicsit több a fizető alkalmazás és drágábbak. Arra kell figyelni, hogy a sim kártya mentes verzióban nincs gps sem. Amúgy remek kis készülék, jó játékok is vannak rá ha ez szempont, bár az ingyenes játékokat annyira telenyomják reklámokkal, hogy sokszor élvezhetetlen. Ha fizetsz a reklámmentességért akkor meg a játékban elérhető pluszokért nézhetsz reklámvideókat de az már a te döntésed. Nagyon sokáig bírja az akksija a 2018as ipadnak ez is egy jó pont.
-
BaLee
addikt
Valahol logikus a párosítás. A telefonokban a GPS-nek segít a cellainformáció alapján a telefon előbb helyet találni. Ha hordozni akarod az ipad-edet akkor nagy eséllyel úgyis cellular verziót veszel, ha meg nem akarod hordozni akkor felesleges bele, cserébe mondjuk olcsóbb tud lenni 5-10 ezerrel. Én ennek mondjuk örülök, mert nem lenne rá szükségem, navigálni túl nagy az ipad, kocsiban nem tudnám kitenni sehova.
-
BaLee
addikt
válasz
Friczy
üzenetére
Nem is írtam, hogy köze van, de arról beszéltünk, hogy a kártyát ellopják. Onnantól kezdve neten azt rendel amit akar és nincs 5000-es limithez sem kötve.
(#21169) umfrider: pontosan. Rengeteget lehet spórolni ésszerű hitelkártya használat mellett. Egy titka van, hogy havonta visszafizesd és ne feledkezz el róla, aki erre nem képes annak nem való, pontosabban igazából belőlük élnek a bankok.

Én szerencsére nem tartozom közéjük. SMS értesítéseket én nem kértem, csak ahol ingyenes volt. Most már sehol sem az így nem élek vele. Bár ad plusz biztonságot az tény. -
BaLee
addikt
Ha nem számít mennyiért bankolsz akkor ne válts.

Haverom ugyan ezt írta amit te, hogy a telefon mindig nála van és mindig azzal fizethet, ez így van, ez tök jó. De vehetsz olyan tokot, hogy a bankkártyádat belecsúsztatod és akkor az is mindig nálad van. Meg amíg a haverom kifizetett évi több 1000Ft-ot ezért a számláért meg a kártyáért addig én nem fizettem semmit, sőt évi 60-70 ezer ft kaptam vissza a kártyás vásárlások után. Ennyiért inkább magamnál tartom a kártyámat...
-
BaLee
addikt
válasz
bostone
üzenetére
Nyugodtan megveheted. Én is droidos voltam sokáig, 1 éve vettem iPhone-t és megtetszett a rendszer, így pár hete vettem egy iPad-et, nem bántam meg. Tartalomfogyasztásra is kiváló, van pár jó plusz funkciója (ha hívnak telón, fel tudod venni iPad-en is ha a közelben van) meg vannak rá jó kis játékok, bár legtöbbje fizetős.
-
BaLee
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Van belőle vezetéknélküli is.
-
BaLee
addikt
Használtok billentyűzetet vagy billentyűzetes tokot iPad-hoz? Vagy nem érzitek annyira hiányát.
Kapható egy magyar kiosztású tok, ami nem is olyan vészesen drága mint pl. a Brydge angol kiosztású billentyűzete, bár az háttér-világításos de árban duplája. Van ezekkel tapasztalata valakinek?
-
BaLee
addikt
Lehet inkább ios specifikus a kérdés szóval bocsi, de az ipadet lehet használni több felhasználóval? Úgy mint windowsban hogy kijelentkezek, majd bejelentkezek mással? Lehet vennénk egy tabletet de jó lenne a felhasználói adatok, oldalak, statisztikák, youtube találatok nem keverednének össze, attól, hogy ketten használnánk. Vagy létezik erre valami más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ford topik
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest