Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Telefonban maradok a droid vonalon.
A most bemutatott samsung termék hasonló áron, igen poros belső értékekkel bír.
Van okos tv, de lassúnak találtam, így azt külön berendezéssel képeztem tovább. (Droid)
Egyébként, ha 200db tv készülék lenne a házban, biztosan valakinek arra lenne szüksége, amelyik elé én telepedtem le...Előfordul pc, notebook, tablet a házban. A notit fél éve nem vettem elő, pc-t akkor használok, ha mindenképp muszáj.
A nas-t mobilról kezelem.
Azt nem tudom, hogy több felhasználót befogad-e az ipad. Ezt a funkciót nagyon csípem droidban.
Átlagos feladatok: youtube, böngészés, facebook, filmek, játékok...
Olykor pendrive-ra teszek ezt-azt, főleg nyomtatni valót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- War Thunder - MMO Combat Game
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest