Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
pescara
üzenetére
Ti mit csináltok az ipad-ekkel, hogy állandóan leesik meg horpad? Lehet a Nyugat Európai piacra gyártott modellek erősebbek?

Viccet félre téve mindenki úgy használja és védi ahogyan akarja.
A védelem témában: Van az ipad prohoz egy smart cover-em és van egy klaviatúrás logitech case-em is, nincs rajta fólia. Az a tapasztalatom, hogy akkor van a legjobb felhasználói élményem, amikor nincsen rajta semmi, hanem érzem a kezemben a valódi minőségi anyagot, a vékony készüléket. Még akkor is, amikor a pencillel írok. A smart cover-t akkor használom, ha megbeszélésre, vagy tárgyalásra megyek és akkor az szépen megtámasztja a készüléket, tehát nem kell kézben fogni, illetve asztalra rakva, akkor pont védi a hátulját. A billentyűs case ugyan nagyon praktikus, amikor gépelni kell, de a vastagsága és súlya miatt igazából nem szeretem rajta tartani, csak akkor rakom bele, ha tudom sokat kell majd írnom vele.
Lényegében az ideje 80%-át meztelen tölti, nincsen rajta se egy karc, se horpadás, igaz leejtve se volt még sose, és focizni se szoktam vele.Ezek alapján nekem az a verdikt, hogy pusztán a használattól az ipad pro nem lesz leharcolt kinézetű, karcos stb... De tény inkább védjétek mint egy kellemetlen baleset legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- További aktív témák...
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest