-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz pescara #19380 üzenetére
Ti mit csináltok az ipad-ekkel, hogy állandóan leesik meg horpad? Lehet a Nyugat Európai piacra gyártott modellek erősebbek?
Viccet félre téve mindenki úgy használja és védi ahogyan akarja.
A védelem témában: Van az ipad prohoz egy smart cover-em és van egy klaviatúrás logitech case-em is, nincs rajta fólia. Az a tapasztalatom, hogy akkor van a legjobb felhasználói élményem, amikor nincsen rajta semmi, hanem érzem a kezemben a valódi minőségi anyagot, a vékony készüléket. Még akkor is, amikor a pencillel írok. A smart cover-t akkor használom, ha megbeszélésre, vagy tárgyalásra megyek és akkor az szépen megtámasztja a készüléket, tehát nem kell kézben fogni, illetve asztalra rakva, akkor pont védi a hátulját. A billentyűs case ugyan nagyon praktikus, amikor gépelni kell, de a vastagsága és súlya miatt igazából nem szeretem rajta tartani, csak akkor rakom bele, ha tudom sokat kell majd írnom vele.
Lényegében az ideje 80%-át meztelen tölti, nincsen rajta se egy karc, se horpadás, igaz leejtve se volt még sose, és focizni se szoktam vele.Ezek alapján nekem az a verdikt, hogy pusztán a használattól az ipad pro nem lesz leharcolt kinézetű, karcos stb... De tény inkább védjétek mint egy kellemetlen baleset legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest