Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Treff
    aktív tag

Treffnek! Igen , ne aggodj, mindegyik ilyen a tolton. En is par eve majdnem hulyet kaptam emiatt . Aztan kibrobaltam mas konektorokban es mas lakasokban is, mindenhol erezni lehetett, azt a bizsergest😂😂 Aztan bementem egyszer a mediamarktba azt hiszem es kiprobaltam az ott kiallitott darabokat is, amelyek tolton vannak egyfolytaban. Mindegyik ugyanugy razott kicsit. Azota mar a 4. Ipadom van, mindegyik csinalja tolteskor. Az emberek ujja nem egyforma erzekeny, nem mindenki erzi.

Értem én, de azért ez nagyon ráz. Van egy kínai gyártmányú - mégis hol máshol készülne :D - fém vázas álló lámpánk, na az ráz ennyire hozzáérve, mint a betyárk*rvaélet!

Ha nagyon figyelem, hangyafasznyit a mini is képes "rázni", de azt tényleg nagyon-nagyon figyelni kell. Ez az új ipad rendesen elzsibbasztja az ujjbegyemet, annyira vezeti az áramot. :((( :W Rendesen kellemetlen és zavaró!

(Ellenőrizni egyébként úgy tudjátok a rázást, hogy töltés közben asztalra/székre/ágyra lehelyezett állapotban kell finoman hozzáérni az ipad hátlap részhez. Kijelzőre fordított állapotban még könnyebb a kísérletet elvégezni.Ne legyen a kezetekben, mert akkor leföldelitek!)

Új hozzászólás Aktív témák