Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
A véleményem szerint a problémád nem is annyira a rendszerből hanem inkább az adott program használatából adódik. Miért van hogy egy program használhatatlan ha az alól készítesz valamit és azt mért akarod másból megnyitni és ott szerkeszteni és aztán vissza tuszkolni a másikba ha az szar? Azért a rendszer ahogy írtuk nem felhasználó barát mint mondjuk egy android (amit amúgy én is jobban szeretek), de itt szerintem a program a ludas és az ahogy ezt a filet kénytelen vagy kezelni. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest