Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Köszönöm szépen. Mindenképp újat szeretnék venni. Használtakban nem bízom, mert tudom, hogy én mennyire használom a műszaki eszközeim, így nem szívesen vennék agyonhajtott cuccokat.
16 giga nagyon kevés lenne, 32 amin gondolkoztam. iPhone-ból 64 gigás van, ott is alig 20 gigám maradt a videók és fotók miatt. iPaden szívesen tárolnám a fotóimat és a fényképeimet, mert azon szívesebben nézném vissza. 3G-s pad nem kellene, mert tényleg csak wifin menne otthonról, vagy telefonról internetet megosztva minden tartalom.
Leginkább a videók és fotók nézegetéséhez, filmezéshez, játékhoz kellene. Twitchen és Youtube-on néznék videókat, utazáshoz jó lenne olvasáshoz, játékokból pedig nagyobb kijelzőigényeseket tolnék rajta. Elvagyok a telón is, de kockuláshoz a 4" néha kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest