Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  iPad topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 14:07:28

LOGOUT.hu

iPad topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15473) Süvi válasza silmatauki (#15462) üzenetére


Süvi
őstag

Nem szeretnék nagyon belemenni a vitába, nem is értek hozzá, csupán személyes tapasztalatokat írok le.

A Win10 esetében igaz, hogy gyorsabb a korábbi rendszereken, de azért nem mondhatjuk, hogy minden újabb Windows jobb, gyorsabb, mint a korábbi, sőt inkább az ellenkezője az igaz a Win10 kivételével.

Az egész mögött üzlet áll:
A Microsoftnak a Win10 esetében nagyon is érdeke volt, hogy végre egy olyan rendszert rakjon össze, ami gyors, mert ő szoftvert árul, a célja, hogy azt vegyék meg.
Az Apple pedig hardvert és szoftvert ad el, neki az az érdeke, hogy az ily módon értelmezett -külön nem válaszható- terméke fogyjon.

Én teljesen elégedett vagyok az Apple termékeivel, örülök, hogy a megjelenéskori IOS mellett kapott még +2-t vagy +3-at amivel még bőven jól fog működni hosszú éveken keresztül és három év elteltével úgy működik, mint az első bekapcsolás alkalmával. (Amikor megvettem az első okostelefonomat Lumia800 óriási csalódás volt, hogy nem volt alkalmazás, és azt a generációt úgy magára hagyta a Microsoft mint a csuda)

Több hozzá nem értő személy szidja az Apple termékek komponenseit, hogy miért csak 2 mag, 2 GB RAM van bennük, amikor már lehet kapni 8 magos, 6 GB-os készülékeket. Egyszerűen nem értik meg, hogy 2 maggal és 2 GB rammal is tökéletes a vásárlás pillanatába és 2-3 frissétésen keresztül, vagyis 2-3 évig, ill. ha nincs további frissétés, akkor még legalább plusz ennyi éven keresztül.

DE! 3-4 év alatt nő az IOS rendszerigénye és bőven futna még a gépeken, ha már most belerakná az Apple 8 magot és a 6GB-ot. De nem lesz hülye! Ki venné meg az újat? Fogyasztói társadalom van.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  iPad topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.