Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
üzenetére
Jó volt de nem gyorsabb mint 9.2.1. Night shift miatt raktam fel ujra de nem tapasztaltam hogy jobban aludtam volna

Sokszor lefagyott a gep, hsz írásakor itt az oldalon a link vagy kép beillesztése párbeszéd ablak (amit mellesleg átdizájnoltak) a bill alatt jelent meg, csak a felső oldala látszott ki alóla. Ilyenkor lefagyott a Safari, plusz az oldalról behúzható messengerben nem működött a kétujjas kurzor amit sokat használok. Ezek miatt akartam visszatérni de majdnem bele törött a bicskámNoxy
Nyomtam én már mindent. Igazad van, én sem fogok már. 5 éves pályafutásom alatt sosem kellett másik kábel, pláne nem másik pc.
5 telefon, 3 iPad és egyikkel sem volt soha annál több gond hogy át kellett rakni másik USB aljztba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest