- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
üzenetére
Jó volt de nem gyorsabb mint 9.2.1. Night shift miatt raktam fel ujra de nem tapasztaltam hogy jobban aludtam volna

Sokszor lefagyott a gep, hsz írásakor itt az oldalon a link vagy kép beillesztése párbeszéd ablak (amit mellesleg átdizájnoltak) a bill alatt jelent meg, csak a felső oldala látszott ki alóla. Ilyenkor lefagyott a Safari, plusz az oldalról behúzható messengerben nem működött a kétujjas kurzor amit sokat használok. Ezek miatt akartam visszatérni de majdnem bele törött a bicskámNoxy
Nyomtam én már mindent. Igazad van, én sem fogok már. 5 éves pályafutásom alatt sosem kellett másik kábel, pláne nem másik pc.
5 telefon, 3 iPad és egyikkel sem volt soha annál több gond hogy át kellett rakni másik USB aljztba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest