Új hozzászólás Aktív témák

• soundman1

senior tag

Segítség kellene, mert nem szeretném a hibátlan telót téglázni.

Tegnap feltoltam volna az 1.0.14-et a TWRP-s 1.0.13-ra. SP F. Toolsban Download-dal nem ment, így Firmware Update-el tettem fel, de ennél meg be kellett pipálni a data és cache img-t is. Romfrissítés után nyomtam az új gyári Recovery-ben data és cache wipe-t. Ezt követően rootolás jött, de közben kifagyott: vroot és kingroot (needromon ezt ajánlották) esetén is. Az egyik IMEI elszállt, ezért MUT-tal beírtam az IMEI-t, de ezt írta: This command not allow this Userbild. DroidTools-al se ment az IMEI visszaállítás. Mivel volt az 1.0.13-ról TWRP-s Backup-om és NVRAM mentésem, gondoltam visszarakom SP F. Tools-al az 1.0.13-at. Többszöri v3 és v5 verzióban se futott le végig hibátlanul Download-dal, se Firmware Update-el. Végül mikor bekapcsoltam, lett egy olyan 1.0.13 rajta, ami elindul, de nem tudok belépni a TWRP-be, mindkét IMEI elveszett, és ugyan úgy járok, mint előbb írtam, ha megpróbálom az IMEI-t visszaállítani. Az Alapsávhoz Ismeretlent ír, tehát sérülten ment fel a rom az biztos.
    Nem akarok össze vissza próbálkozni. Mivel folytassam, hogy legalább az 1.0.13-at visszarakhassam? Először NVram restore, utána IMEI visszaállítás, majd TWRP-ben Backup-ból legyen egy Restore?

Új hozzászólás Aktív témák