Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
007spider007
csendes tag
Egy Concorde 5005(elméletben egy az egyben ugyanaz: INEW v3)-öt nyúzok jelenleg. Az utóbbi időben mind 4.2 és 4.4-et megjárt már a készülék, s próbálva a sok rom-ot, mindnél más volt az alapvető probléma.
4.2 Tsunami rom(előtte a gps fix rom flashelve):
- Gps és egyebek tökéletesen mentek, viszont bekapcsolt mobilnettel nem tudtam hívni, annak ellenére, hogy az itt belinkelt "INewV3PatchGpsBaseband_02.05.14.zip"(azt hiszem innen szedtem) felraktam volna.Mivel leginkább 4.4-et szeretnék a telefonra rakni, ezért több kk-s romot is kipróbáltam.
4.4:
- legnagyobb probléma a töltés volt. hol érzékelte hol nem, vagy egymás után 3 szor csipogott, hogy elment-van töltés. olyan is volt, hogy lehúztam töltőről, s még kb vagy 5 percig vagy amíg nem indítottam újra a telefont azt írta ki, hogy töltöm. Pedig már vagy 5 perce kihúztam belőle a kábelt. Erre nem tudom milyen gyógyír lehet vagy mintha valaki említette, hogy rossz preloader van rajta.
- nvram error 10.: erre annyit tudok, hogy másik nvram-al kell lefrissíteni a cuccot. (honna szedhetek, s hogy frissíthetem le)
-gps: 4.4-en egyszerűen nem tudtam beüzemelni sehogy sem.Még sajnos nem vagyok olyan tapasztalati szinten, hogy mindezt megoldjam, de rajta vagyok, s szívesen fogadom a segítségeteket, ha segítetek.
Mikor felraktam a "iNewV3_KK_v1.0.13_CWM"(official kitkat) már akkor is jelentkeztek a töltési problémák(akármelyik romot is raktam rá utána.) Hál istennek 4.2-nél nem volt ilyen probléma.
ezúton kérdezném, hogy mivel próbálkozzak, melyik az a rom, mely elég stabilnak, s relatíve problémamentesnek tekinthető. Ha a gps-t nem is sikerül helyreraknom, viszont a töltés, nvram, hibát szeretném elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest