Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
007spider007
csendes tag
Egy Concorde 5005(elméletben egy az egyben ugyanaz: INEW v3)-öt nyúzok jelenleg. Az utóbbi időben mind 4.2 és 4.4-et megjárt már a készülék, s próbálva a sok rom-ot, mindnél más volt az alapvető probléma.
4.2 Tsunami rom(előtte a gps fix rom flashelve):
- Gps és egyebek tökéletesen mentek, viszont bekapcsolt mobilnettel nem tudtam hívni, annak ellenére, hogy az itt belinkelt "INewV3PatchGpsBaseband_02.05.14.zip"(azt hiszem innen szedtem) felraktam volna.Mivel leginkább 4.4-et szeretnék a telefonra rakni, ezért több kk-s romot is kipróbáltam.
4.4:
- legnagyobb probléma a töltés volt. hol érzékelte hol nem, vagy egymás után 3 szor csipogott, hogy elment-van töltés. olyan is volt, hogy lehúztam töltőről, s még kb vagy 5 percig vagy amíg nem indítottam újra a telefont azt írta ki, hogy töltöm. Pedig már vagy 5 perce kihúztam belőle a kábelt. Erre nem tudom milyen gyógyír lehet vagy mintha valaki említette, hogy rossz preloader van rajta.
- nvram error 10.: erre annyit tudok, hogy másik nvram-al kell lefrissíteni a cuccot. (honna szedhetek, s hogy frissíthetem le)
-gps: 4.4-en egyszerűen nem tudtam beüzemelni sehogy sem.Még sajnos nem vagyok olyan tapasztalati szinten, hogy mindezt megoldjam, de rajta vagyok, s szívesen fogadom a segítségeteket, ha segítetek.
Mikor felraktam a "iNewV3_KK_v1.0.13_CWM"(official kitkat) már akkor is jelentkeztek a töltési problémák(akármelyik romot is raktam rá utána.) Hál istennek 4.2-nél nem volt ilyen probléma.
ezúton kérdezném, hogy mivel próbálkozzak, melyik az a rom, mely elég stabilnak, s relatíve problémamentesnek tekinthető. Ha a gps-t nem is sikerül helyreraknom, viszont a töltés, nvram, hibát szeretném elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest