Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo
üzenetére
Nekem összességében nem jött be ez a batsilos MIUIv5 v1.0.
Ez egy KK-ra ráhúzott MIUI, olyan mintha egy MIUI Lite lenne az 1.0.13-ra rátéve. Nem is lenne ezzel baj, használnám, de a következők miatt megyek vissza a gyári romra.
- Magyar nyelv 10%-os, össze vissza jelenik meg a magyar nyelv, a többi angol
- Próbáltam tegnap éjjel a jBart progival vagyula fordítását belerakni a zip-be. 2 MB-al nagyobb lett a zip, fel is ment a zip recovery-ből a telóra, de nem változott semmi, 10%-os magyarság megmaradt
- Ezt követően próbáltam belakni a rendszert. Szuperül testre szabható, MiTool-s részében egy csomó mindent lehet állítani: tetszett! Ígéretes rom, a gyári menüt (minden magyar) is be lehet hívni MiTool-sban, mert valamit csak itt tudok állítani, pl a két SIM közötti váltást
.
- T9 a Phone alk-ban nem működik, itt egy fehérre skinezett, miui-s kinézetű gyári phone alkalmazás van, nem a miui tárcsázója
- A flip tok nem működik, de lehet, hogy valamit elállítottam a nagy configolásban.
- Nem erőltet semmit a MIUI, korábbi telómon volt ilyen nem official MIUI-s tapasztalatom
- A nagyobb baj, hogy néha feldobja az android.process.media alakalmazás leállt üzit, és a legnagyobb bajom, hogy a MyBackup alkalmazás felrakja, de indulás után kifagy.Szóval, ha van nálam szakértőbb kolléga, aki végigpróbálva mindezeket jBartban csinálna egy full magyar romot (Mi-Tools angol maradhat) és megoldaná a kifagyások okát, már tenném is fel a főztjét.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.