- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Több mint beállítási probléma.
Annyi a probléma lényege, hogy aktív telenor 3G adatkapcsolat mellett nem lehet a telenor simmel hívást indítani és fogadni sem. Ha a 3G-t kikapcsolod akkor működik.
Azt már tudjuk régóta, hogy nem hardwares probléma, de hála néhány fórumos kitartó próbálkozásának, egyelőre úgy néz ki, hogy egy kb. 5 perces babrálással ez a probléma kiküszöbölhető.
Jelenleg is egy olyan romot használok, amiben jelen volt a bug, de most már kb 1 hete "tünetmentes" a telefon.(#5374) muhaha01 válasza tjokai (#5373) üzenetére
Igen, egy normál és egy micro sim kell bele, de lehet váltogatni szoftveresen, hogy melyik foglalat tudja a 3G-t.
Amúgy emlékeim szerint ha nem telefonos kártyán van a 3G és a 2. kártya telenoros, akkor lehet használni., de ebben már nem vagyok 100%-ig biztos.
Egy telekomos meg egy vodafonos kártya együtt tutira működik gond nélkül.Amúgy bár nekem közel sem volt annyi gondom, mint néhányaknak, de most már nem biztos, hogy belevágnék ebbe a kalandba. Van azóta már nem egy újabb telefon a piacon, bár gondolom azoknak is megvan a saját nyűgje. Ja és azt mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy a február elején megérkezett telefonom mostanra lett olyan állapotú, hogy nem nézem meg vadul minden nap, hogy van-e új rom. Szóval mostanra majdnem tökéletes lett. Én hardware-es problémával nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest