Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Tegnap este szólt a család, hogy nem tudnak elérni a telenoron. Az új 1.0.6-os rom volt fenn, megnéztem mit állítottam át, és rájöttem, hogy a gps szenvedésem közepette a Beállítások/Továbbiak/Mobilhálózati beállítások/3G szolgáltatás/ 3G engedélyezése Be volt kapcsolva. Amint kikapcsoltam, ment a telenoros hívás, pedig se Telenor mobilnetem nincs, az Adatkapcsolat menü ki volt kapcsolva, és úgy tudtam, hogy az 1.0.6 romnál a hívás/mobilnet bug már meg lett oldva. Factory resetet nem csináltam az 1.0.6-on, a frissítést pedig az 1.1.1 közbeiktatásával tettem. Lehet hogy a 6 éves telenoros kártyámat le kellene cserélnem új SIM-re, ha megrendelem a mobilnetet, hogy az mobilnet bugmentes romon menjen a hívás és mobilnet?
A Myprofiles progim azóta be és ki tudja kapcsolni a mobilhálózatot.A sebesség nálam cca. így alakult Antutu-val: 1.0.3: 16900, 1.0.7: 17100, 1.0.6: 17600
Most már minden működik az 1.0.6-al.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest