- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
egyszer minden jónak vége van, mindenesetre köszönöm az eddigi fáradozásodat

ROM: visszaraktam 108gpsfix romot,
- persze csak 805 és telenor bug van, de levelek jönnek-mennek így is,
- GPS TTFF igen kiváló volt, azonban nem hajlandó 18-20m-nél nagyobb pontosságot mutatni egyszerre 4-6 holdat fog 25-35 SNR-el műszerfalon, ha közvetlen a szélvédő nél és/vagy oldalablaknál tartom akkor már sokkal jobb mert 6-8 holdakkal játszik 30-42 SNR-ekkel és továbbra is "érzi" ha az újamat a GPS antenna fölé érintem (felugrik a jel egyből). Szóval tuti, hogy az antenna érzékenysége/nyeresége a visszatartó erő, ezt hardveresen kell majd tuningolni. Így nekem egyelőre ugrál navigáció közben és nem igazán használható.
- Kijelző kezelés tökéletes, nyoma sincs az 101-es túlfényesítésnek, ghostnak és vibrálásnak, ez tuti szoftveres hiba. Sokkal szebb a képe még az 101 rendes állapotánál is.
- BT tökéletes (101-nél az is gyenge volt
- mobil térerő tökéletes, egyáltalán nem dobálja (101-RVR400 nagyon gyengén kezelte ezt, de ez lehetett a RIL-MODEM piszkálás eredménye is, hiszen csak a MODEM fájlokat cserélte RVR400)
- playstore-gomb-bug is megszűnt
- töltésjelzés 100%-ig felmegyHa sikerül valahogy érzékenyebbé tenni a GPS antennát, akkor ez egy mindennapi használatra tökéletes ROM.
szerk.
Adam555, a nyomásérzékelő azmiaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest