Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Y.S.
aktív tag
-
S.Y.S.
aktív tag
Szivesen! Ami megfordult a kezeim között, mindegyik csinálta, most is van pár db, azok is. Ha rangsorolni kéne akkor Fuji<Seagate=Toshiba<Samsung=WD A Fujitsu-ból 160-as volt a legnagyobb, ami nálam járt, nagyobbal nincs tapasztalatom. Az utánna következő széria már Toshiba(azaz Fujiba vagy Toshitsu).

Nem is a kattogás zavart a WD-nél hanem a tetű lassúság, így lett Intel 80 G2, azt nem hogy eszi, egyenesen zabálja. -
S.Y.S.
aktív tag
A hang maga a parkolás során keletkezik, noti vinyónál azért parkolászik. mert kalibrálja magát, ez szerintem nem kikapcsolható, legalábbis nincs tudomásom róla.
A 3,5-es verzióknál, főleg a green sorozatnál már beteges méreteket ölt, nézel egy filmet bebufferol és leparkol, utánna meg szépen szaggat a videó. De itt nem kalibrál hanem simán leáll. Ezeknél ki lehet kapcsolni, illetve olyan magas értéket lehet beállítani, hogy két lemezművelet között ne legyen ideje parkolászni. -
S.Y.S.
aktív tag
-
S.Y.S.
aktív tag
Hmm, úgy látszik a kenős dolog sem tökéletes orvosság, többször én se szeretném szétkapni.
Azt még elfelejtettem, hogy újrapasztáztam és terheléstől függően 5-10fokkal lettek jobbak a hőfokok. Az a gyári trutymó is nevettséges, szerintem direkt rakják bele, mert a gondos tulaj úgyis rohan majd a szervízbe.
-
S.Y.S.
aktív tag
A hétvégén végeztem egy kis felújítást az R61i cooler-én, mert már nem bírtam idegekkel úgy zörgött. 16k-t és 2hetet mondtak az új ventire, 8k-t a kenésre. Mivel a Dell, Lenovo support igen jó, szépen letöltöttem a szükséges doksit és szétkaptam a gépet, tisztítottam és megzsíroztam a venti tengelyét(ami ügye csontszáraz volt). Összeraktam és azóta csöndben teszi a dolgát. Véleményt csak a 2 csöndben eltöltött nap után tudok mondani: megérte!

Megfelelő eszközökkel(pár csavarhúzó) és kis kézügyességel meg tudod csinálni home-made. -
S.Y.S.
aktív tag
-
S.Y.S.
aktív tag
Hali!
Van egy régebbi R61i-m és a benne lévő proci sebességét illetően van pár anomália.
A cpu-z szerint fix órajelen megy, de a kisebbiken. Terheltem a gépet, de nem változik a sebesség, mi lehet a gond? Volt egy Dell-em abban ugyanilyen proci volt ott rendesen mutatta minden progi. Lehet a Win7 hibája vagy valamilyen rossz driver okozhatja ezt?
Másik kérdés, hogy csak szoftversen nem változik a szorzó vagy hardveresen sem?
Akinek ugyanilyen proc van a gépében esetleg mérhetne egy superpi-t, hogy legyen összehasonlitási alapom. Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi