Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
azbest #93845 üzenetére
Csak tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, ha valaki oldott már meg ilyet, az simán rávághatja, hogy mi volt nála a baja (én pl. ezért szoktam megírni a sikerültebb javításokat személyesbe, vagy a címlapra).
Alaplap sérült : persze, az érdekelt volna, hogy merre érdemes elindulni az alaplapon, sok esetben javíthatóak az ilyenek
Közben mondjuk eladtam, nem gondoltam, hogy ilyen hamar elmegyA tápcsatlakozó volt sérült, de azt megoldottam, semmi baja. T410 kapcsrajz könnyen található, de ahogy néztem, semminek nem kéne, hogy baja legyen - van egy i2c busz az akku felé, ha az rossz, akkor nyilván nem látja, de nem találtam rajta semmit, ami rossz lenne. Az akkuról is megvan a tápja.
A FRU és a töltőlimitet köszi
Ez máskor még jól jöhet (meg mondjuk logikus is). Mondjuk két akkuval néztem, az egyik a saját gépemből van, de azzal sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- OLED TV topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest