Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz otps #92863 üzenetére

Mást akartam. Tökéletes burkolatos hibás gépekből is tele a padlás. Ha nem látszik ki konkrétan egy alaplap annyira romra van törve, akkor bármikor beszarhat egy bizti vagy bármi más, amiért ugyanúgy fizetni fogsz. Nem 1 olyan gépet hoztak amiről nem mondtam volna meg, hogy nem zacskós volt 10 perce és pörgött bele a lap, mert még ez is olcsóbb volt, mint a műszerész rezsije.

Másik dolog a kategória. Én sokszor nem értem mit mihez hasonlítanak, így elmegyek, megnézem, jöhet, cső. Mostani gépemet úgy kukáztam össze, gyakorlatilag alaplap-base-top-bezel-kijelző-fedlap-akku-SSD minden más gépből jött, mert nekem pont az a panel kellett, pont azzal a lap-proci kombóval, gyárilag meg ilyen nem volt, így romra tört, begarizott lap és kis Delles kijelző, egy gennel régebbi bezel meg ház szépen romra kopva-törve, SSD passzolom miből, akksi is másik HP-ra rendelve, billzet valami probookból oszt cső. Ha valaki A+ gépet akar és azt elkoptatni, hajrá. Én megveszem a szemetet, használom, nem fáj. Túl sokat fizettem én már csilivili gépekért, amikben ugyanúgy cserélgettem kijelzőt-alaplapot, mint a szemetekben.

Új hozzászólás Aktív témák