Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Mást akartam. Tökéletes burkolatos hibás gépekből is tele a padlás. Ha nem látszik ki konkrétan egy alaplap annyira romra van törve, akkor bármikor beszarhat egy bizti vagy bármi más, amiért ugyanúgy fizetni fogsz. Nem 1 olyan gépet hoztak amiről nem mondtam volna meg, hogy nem zacskós volt 10 perce és pörgött bele a lap, mert még ez is olcsóbb volt, mint a műszerész rezsije.
Másik dolog a kategória. Én sokszor nem értem mit mihez hasonlítanak, így elmegyek, megnézem, jöhet, cső. Mostani gépemet úgy kukáztam össze, gyakorlatilag alaplap-base-top-bezel-kijelző-fedlap-akku-SSD minden más gépből jött, mert nekem pont az a panel kellett, pont azzal a lap-proci kombóval, gyárilag meg ilyen nem volt, így romra tört, begarizott lap és kis Delles kijelző, egy gennel régebbi bezel meg ház szépen romra kopva-törve, SSD passzolom miből, akksi is másik HP-ra rendelve, billzet valami probookból oszt cső. Ha valaki A+ gépet akar és azt elkoptatni, hajrá. Én megveszem a szemetet, használom, nem fáj. Túl sokat fizettem én már csilivili gépekért, amikben ugyanúgy cserélgettem kijelzőt-alaplapot, mint a szemetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest