- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
durmi_88
csendes tag
Sziasztok
Akárhogy kerestem rá, nem találtam választ, ezért felteszem a kérdést.
Jelen pillanatban T420 vásárlás előtt állunk, találtam is több megfelelőt, gondolkodtam vasy gépén is (ami képek alapján tényleg nagyon szép), de most jelenleg HD+-os verzió jöhet csak szóba. Találtam is hardveraprón egyet, amit már le is beszéltem, hogy január elején megveszek (év végi költekezésben erre már nem maradt keret
).
RAM és HDD nélkül veszem. RAM van itthon 2*4GB, HDD is akadna, de SSD-t akarok bele venni.A kérdés a következő: elbírja-e a 250-es Samsung 850 EVO SSD-t a gép?
(Csak azért kérdés, mert olvastam néhány külföldi fórumon kérdést ezzel kapcsolatban, de választ nem találtam rá)
Vagy milyen SSD-t javasolnátok? Erről olvastam jókat.Előre is köszi a segítséget
Üdv, durmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
).