Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Agyamra meg már a laptopom, ez a k...a Edge E530. Jó ideje már azt csinálja, hogy folyton megszakad a wifi. Néha minden jel nélkül. Semmilyen oldal nem töltődik be ilyenkor, de kapcsolat, net látszólag van. Néha meg persze totál ledobja, felkiáltójel, vagy hálózat teljes megszakadása. Ilyenkor egy pár másodperc, fél perc múlva magától magához tér, helyrejön. Ez még Win 7-el kezdődött, 8.1-el is ez volt, most már 10 van a gépen, de u.a. Volt persze wifi driver csere, sőt, mivel úgy gondoltam, talán haldoklik a wifi kártya, amazonról szereztem egy tök ugyanolyat, szóval az is ki lett cserélve. Más ötletem már nincs, úgy gondolom, csak valami hardveres jellegű lehet (alaplap, vagy antennák). Amikor a hibát produkálja, telefonokon, más gépen semmi gond nincs, a párom pl. a céges laptopján gond nélkül dolgozik most is. Gondoltam, hátha még tudtok valami olyat mondani, amire nem gondoltam, de már egyre inkább úgy vagyok vele, hogy elviszem szervizbe, nézzék meg. Bár szívem szerint kukába vágnám már az egészet (lehet, nem illik ilyet írni ide, de egy ideje vágyakozom már egy Zenbookra
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest