Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcszesz
aktív tag
válasz
metal01 #84618 üzenetére
Enyémben is a balhoz hasonló van, de nem 100%-ig ilyen. Rendeltem hozzá olcsó ventit, nem volt jó. Rövidebb volt az alu lap, ezért nem feküdt fel a házra, folyton beleesett. Nem tudtam megcsinálni. Rendeltem nemrég egy ilyen hűtést, amit linkeltem. Még nem ért ide. Ha ez sem lesz jó, kidobom az egész gépet
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
Üzleti előfizetők hirdetései
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest