Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Sziasztok, nem tudom mennyire emlékeztek, pár hete váltottam T410-ről T450-re. Nem tudom mennyire vannak itt audiofül srácok akik meg tudnák erősíteni, de szerintetek nincs számottevően szarabb hangja a T450-nek mint a T410-nek?
A beépített hangszóró nem nagyon mérvadó, szinte csak fejhallgatóval hallgatok zenét (Sennheiser HD 407, szóval nem egy világbajnok), azt is Spotify-ról (azért a High Quality stream be van kapcsolva), de még ezzel is hallom, hogy sokkal rosszabb a hangja mint a T410-nek volt. Olyan fakó, zajos is, olyan semmilyen, nem tudom jobban megfogalmazni. Még a vacak Samsung telefonom is sokkal jobban szól ezzel a fülessel.
A Win10-es driverében van valami Dolby feature, no ennek két állása van, lehet választani a szar és a mégszarabb között
Őszintén nem is tudom melyik az on és az off
Esetleg, akinek szintén T450 van, meghallgatná fejhallgatóval? Driver problémára gyanakszom egyébként, az nem okozhat ilyet? Vagy valami más ötletetek van esetleg?
(Még jó hogy a Spotify-ban lehet másik eszközön lejátszani, a régi T410-est befogtam zenelejátszónak, arra van dugva a fülesem, a T450-en meg dolgozok, és onnan irányítom
)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Milyen processzort vegyek?
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest