Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsek
aktív tag
válasz
Tikakukac #83677 üzenetére
Másodszor olyan problémával járt náluk, hogy kikapcsolt az lcd random időközönként, bekapcs gombbal ha lement szundiba, majd vissza, akkor 20-ból egyszer visszajött a kép. Driverhibára gyanakodtam (win 8.1), de pendriveról futtatott linux alatt és a biosban is elment a kép, úgyhogy beküldtem. Ezt kb rekordgyorsasággal küldték vissza (kb 1 hét), pedig leírtam hogy van hogy napokig nem jelentkezik a probléma, van hogy bekapcsolás után pár percen belül. Véleményezéssel jött vissza, hogy mindenféle tesztet futtattak, meg valami tesztmerevlemezzel rendszert is futtattak rajta, és nem találtak semmi hibát, szoftveres gond lesz. Újratelepítettem win10-zel, persze jelentkezett utána a probléma ismét... Két hete telepítettem egy ubuntu-t, azt egy hétig nyüstöltem, és semmi gond, most win 7 megy rá, remélem jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest