Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

Na, meglett az új LGP kijelző, és ááááállat. :D Hardveraprós eladótól vettem, perfekt állapot, sokkal magasabb fényerő, mint az előzőnél, a szokásosnál jóval szerényebb light leak, az is lent, és csak sötétben látható, pazar panel... tökéletesen homogén, a legszebb, amit eddig LGP-ből láttam (anno a T500-amban lévő sem volt piskóta).

Irgalmatlan ütést kapott a múltkor a vas... most szétnéztem benne, van egy repedés a kijelzőrollcage-en a zsanér mellett nem sokkal, szerintem hónapokon belül cserés lesz az a rollcagetábla, mert tovább fog repedni. :(((
    Bónuszpoén: a gép alja is kapott, a bal oldalon az expresscard alatt hosszában egy repedés a műanyagon, a műanyag elmozdult a deszka felé, emiatt kimutathatóan jobban le lehet nyomni asztalon a lapos bal oldalának palmrest alatti részét (nem billeg, de érezhetően rugalmasabb mint a másik oldal).
    Megnéztem, bent a rollcage szerencsére nem törött, de a műanyag a repedés mellett úgy elmozdult, hogy szabad kézzel vissza sem tudom pattintani (majd 1mm), emiatt viszont még nem akarom deszkáig bontani szerencsétlent..
    Lényeg, rollcage nélkül ez a gép kb kettétört volna nem csak kijelzőstől, de alaplapostól is. V alakú lenne.
    Dicsértessék a rollcage, testvéreim. :D

Új hozzászólás Aktív témák