Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
rgeorge #81638 üzenetére
Nálam az új LAN driverrekkel ilyen:
Ez így nem nyerte el a tetszésem.Szerintem azért sem lehet inaktiválni teljesen, mert benne van ez a hülye Anti-theft baromság is... Mondjuk én kikapcsoltam azt is, meg mindent, külön is egyben is, apránként is.... De még így is azt jelzi vissza a konzol, hogy aktív a technológia.
Azt nézegettem, olyan BIOS-t viszont lehetne hegeszteni hozzá, ami AMT mentes, és akkor tuti nem menne... De annyira nem vagyok bátor/hozzáértő, hogy ilyesmit csináljak, de pár BIOS-szerkesztőbe belenézés után erre jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszergazda topic
- Hardcore café
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- PlayStation 4
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest