Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz Tikakukac #74263 üzenetére

"Konkrét esetre reflektálva értettem. Én is sokból tanultam sokat. Ebből semmit, de senki nem is fog."
    Én már abból sokat tanultam, hogy összeraktam azokat a scripteket, amik a kamera képét felteszik ftp-re, esetleg live streambe :)

"Hát szanaszét taknyolt lakások amikbe valaki behányta a villanyt"
    Azt azért úgymond "gyári" szakember csinálta esetleg, őt kell dícsérni. És még mindig más, hogy valaki másnak csinálsz valamit, vagy magadnak. Ha én egy ilyenbe belevágok, úgy, hogy a költséghatékonyság a fő szempont, akkor az a fő szempont. Ha másnak csinálok valamit, akkor megbeszélem vele, mibe kerül az, hogy korrekt legyen. Aztán eldönti, mit akar.

"Lap hidegre tétele esetünkben: tartós átalakítás."
    Nme is mondtam hogy át akartam alakítani. Mondjuk ha egy ilyenbe beépítek egy lapot, az már ott is marad jó ideig. Ha meg eladom, kiírom, hogy le volt vágva a sata csati, aki megveszi, ennek tudatában veszi.

"Olvasd vissza mennyi idő volt mire egyáltalán elment az, hogy min milyen csati van"
    Az csak azért volt, mert nem esett le, hogy oda nem dugok kábelt. Ha előttem van a kép, akkor egyből mondom, hogy ja, akkor toldom. És nemis ez volt a lényeg, hanem hogy meg lehet csinálni.

"És még messze nincs vége a gondoknak, mivel a külső vinyóra nem mehet a rendszer USB boot kell és ha office is kell távgépre máris bizony..."
    Össze-vissza kavasrz mindent. Semmi ilyenről nem volt szó. Mondhatnám, hogy az off másik fele meg az volt, hogy olyan dolgokat húztál rá a felvetett ötletekre, amiket te találtál ki, de én meg sem említettem.

Új hozzászólás Aktív témák