- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karamblo
tag
Üdv mindenkinek. Csatalakoznék a klubhoz egy X60-as Thunkpaddal...Életem legjobb notebookja, nagy megelégedéssel használom.
Rögtön kérdeznék is: Úgy áll a dolog, hogy a héten felajánlottak megvételre egy másik Thinkpadet, egy Z61m-típusú gépet. 400000 HUF az ára. A gépet láttam, szinte ÚJ. Tökéletes állapotban van, a tulaj szerint háromszor volt bekapcsolva, tényleg semmi kopás, a doboza is megvan, van hozzá egy ki nem bontott dokkoló, dokkoló kulcs, három thinkpad pöcök... pluszban 3GB RAM.szóval nagyon tuti az állapota.
Kérdésem az volna, hogy megvegyem-e ennyiért? Utánanéztem a neten, jó gépnek írják le, nagy, nehéz, de nekem mondjuk nagyon bejön, hiába régi darab. Eszméletlen a billentyűzete, stb. és tényleg tök új, még gyári illat van, ha lehet így mondani... Szóval örülnék, ha véleményeznétek. Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged