Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51127) scarbantia válasza Chaser (#51109) üzenetére


scarbantia
aktív tag

Elég jól néz ki!

Gondolom senki nem gyulladt be a múltkor a T500/W500 felhasználók közül, hogy jobb LCD-t szeretne, de
a 16:10-es wide gamut témában odáig jutottam, hogy a 72%-os gamuttal rendelkező LG panelek
dupla CCFL háttérvilágításúak, ebből kifolyólag igen fényesek (max. 340cd/m2), viszont 2x akkora a fogyasztásuk is (nyilván normál fényerőn nem), és a külső méreteiben kicsit nagyobbak, 3mm-el magasabb, és 0.8mm-el vastagabb a panel. Olyan inverter kell hozzá, ami 2 CCFL-hez való, képről mintha nagyobb lenne méreteiben, bár többfélét is láttam.
Nem sokkal nagyobb a panel, meg talán az inverter se(lehet hogy van ugyanakkora méretben is), de kérdéses, hogy belefér-e egy T61p/T500/W500 fedelébe.

Az RGB LED-es Samsung panelből pedig úgy néz ki hogy csak fényes változat létezik, a LED vezérlése PWM-es, tehát a fényerőt visszavéve villog... :( Esetleg ha van jobb LED vezérlő, de ezekről nem tudok semmit. Ha létezik olyan fólia ami mattá teszi a felületet, akkor azért elég jó lehet, 100% Adobe RGB-t tud!

Amúgy megvagyok a Frankenpaddal, de lehet egyszer még lecserélem a szent IPS panelt egy ilyen TN-re :P , bár egyelőre nem tudom melyik fenti a szimpatikusabb. :B

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.