Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cadeyrn

aktív tag

nahát; kaptam munkára egy X1-et, egyheti használat véleménye:

- a billentyűzet mint billentyűk annyira nem szörnyű, mint hittem, viszont az stimmel, amitől tartottam: a szigetes billentyűzeteknél igenis beakad az ujjam, nem lehet annyira laposan vinni a kezed. ( nem tanultam helyesen vakon gépelni, IRC tanított )
    - billentyűzet, mint layout.... az valami b+. Ezt valami idióta tervezte, aki életében nem használt shift+pgup kombót konzolon.
    - trackpoint pöcke túl mélyen van
    - nem tetszik tapintásra a gép, túl gumiszerű, cserébe szinte lehetetlen, hogy kicsússzon a kézből
    - fényes kijelző, no comment
    - 1366x768.... szintén no comment
    - a zsanérok dellesen viselkednek ( értsd: kissé lobog a kijelző, ha remeg az asztal a billentyűütéstől )
    - számomra zajos, de irodai környezetben elviselhető, Mint 14-el a proc 55 fok körül jár, ilyenkor a BIOS 4300-on pörgeti a ventillátort, viszont kívül nem melegszik ( webgl felnyomta 80 fokra, de afölé még nem ment )
    - a váz brutálmerev, semmi lötyögés, semmi hullámzás, sehol
    - touchpad a gombon is érzékel mozgást, emiatt úgy tűnik, változtatni kell az eddigi egerészési szokásaimon...

Összegezve
    pro:
    - merev
    - azért ha jól megnézem, ThinkPad ez minőségre

contra:
    - billentyűzet ( layout és sziget IS )
    - zaj
    - tapintás

A saját gépem továbbra is T400, esküszöm, amíg lesz hozzá alkatrész, marad is...

Új hozzászólás Aktív témák