- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
nahát; kaptam munkára egy X1-et, egyheti használat véleménye:
- a billentyűzet mint billentyűk annyira nem szörnyű, mint hittem, viszont az stimmel, amitől tartottam: a szigetes billentyűzeteknél igenis beakad az ujjam, nem lehet annyira laposan vinni a kezed. ( nem tanultam helyesen vakon gépelni, IRC tanított )
- billentyűzet, mint layout.... az valami b+. Ezt valami idióta tervezte, aki életében nem használt shift+pgup kombót konzolon.
- trackpoint pöcke túl mélyen van
- nem tetszik tapintásra a gép, túl gumiszerű, cserébe szinte lehetetlen, hogy kicsússzon a kézből
- fényes kijelző, no comment
- 1366x768.... szintén no comment
- a zsanérok dellesen viselkednek ( értsd: kissé lobog a kijelző, ha remeg az asztal a billentyűütéstől )
- számomra zajos, de irodai környezetben elviselhető, Mint 14-el a proc 55 fok körül jár, ilyenkor a BIOS 4300-on pörgeti a ventillátort, viszont kívül nem melegszik ( webgl felnyomta 80 fokra, de afölé még nem ment )
- a váz brutálmerev, semmi lötyögés, semmi hullámzás, sehol
- touchpad a gombon is érzékel mozgást, emiatt úgy tűnik, változtatni kell az eddigi egerészési szokásaimon...Összegezve
pro:
- merev
- azért ha jól megnézem, ThinkPad ez minőségrecontra:
- billentyűzet ( layout és sziget IS )
- zaj
- tapintásA saját gépem továbbra is T400, esküszöm, amíg lesz hozzá alkatrész, marad is...
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest