- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
tototos #40814 üzenetére
attól tartok ez normális, nálam is ezt csinálja. több komponensből áll a driver, az egyiket frissíti csak, a másikhoz nem nyúl és emiatt is látszik továbbra is ugyanaz a verzió a Dev. Managerben. És persze telepítés közben szól is, hogy baromira up to date a drivered és nem fog frissíteni.
Egyébként nekem még csak intenzív wifi forgalom sem kell hozzá. úgy találtam meg a probléma gyökerét, hogy a hálózatos meghajtóról a localhostra másoltam a zenét és onnan indítottam el, de akkor is szaggatott. aztán eszembe jutott, hogy (mivel SPDIF-et használok egy külső hangkártyán keresztül) mikor videózni szoktam, akkor az erősítő percenként többször is megvillantja a kijelzőjén a kapott jelet (Dolby Digital, DTS), vagyis egyértelműen megszakad akkor az adatátvitel (vagy túlvezérelt jelet kap?). Ezt hosszas kínlódás után a wifi lekapcsolásával sikerült orvosolni. Innen jött az ötlet, hogy a localhostról lejátszott zene szaggatását is esetleg megoldhatja ez. és láss csodát...! De azért elég rejtélyes, nem ? mégis mi köze lehet az egyébként szinte 0 forgalmat bonyolító wifinek a zenelejátszáshoz ?
Meg aztán: nálam pl. egyáltalán nem olyan gyakori a jelenség, főleg nem szabályos. Van hogy perceken keresztül semmi, aztán beszaggat egyet, utána megint percekig semmi, majd egy sorozatot lenyom.ezt az érdekességet találtam még a témában:
http://forums.lenovo.com/t5/Windows-7-Discussion/Windows-7-64-bit-wireless-latency/td-p/243812
kipróbáltam, de nálam (W8 RTM-64) eddig is max performance-on volt. Most lejjebb vettem, de nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest