Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
"a vbox témában: ez az exploit-írós dolog és xp kicsit úgy hangzott, mint mikor valaki a pincében szexrabszolgát tart, és néha "megdolgozza feszítővasakkal meg hegesztőpisztollyal"."
lol
"elég necces, mert az új xen privát felegünket én sem érem el valami vpn bohóckodás miatt, szóval lehet, hogy nekem is a vbox xp lesz a megváltás míg rá nem jövök."
tenyleg, van meg egy dolog, ami miatt kell a windows: a fajlszerverunket smbclient-tel latom, de mount-olni mar nem tudom.. fel eve nem sikerul rajonnom, hogy miert, pedig mar felturtam az egesz samba forrast.."az x200s-re vevő vagyok háromezeré'."
x200s marad, egyreszt nincs tul szep allapotban, masreszt meg szerintem az asztali gepet fogja kivaltani
"cat /proc/acpi/battery/BAT0/state és present rate, vagy powertop (ebből már van 2.0 béta is)? mondjuk ötletem sincs, hogy ezek vajon vannak-e freebsd-n..."
nincsenek, de gondolom ezek is a SMAPI-bol olvassak ki az adatokat, arra meg van megoldas itt is.. ha belaktam a gepet, irok adatokat, de itt az energia-menedzsment kisse gyerekcipoben jar mas rendszerekhez kepest, nem lesznek olyan jo eredmenyek, mint linuxon..
ket unnep kozott lesz idom, ha erdekel, kiprobalhatom valami linux disztroval is..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest