Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• noorbertt

őstag

Hali mindenkinek,

Mivel ez egy elég tartalmas topic , ezért lehet h megtalálható a válasz azokra amiket kérdeznék, de szűkítésekkel sem nagyon kaptam mindenre válasz és hát minden átnyálazni nem egyszerű..

Sikerült szert tennem egy T61p laposra melynek típusa: 6458-A86.
    T7300(2GHz), 2GB RAM, 100GB 7200rpm HD, 15.4in 1920x1200 LCD, 256MB nVIDIA Quadro FX 570M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn(n-disabled), Bluetooth, Modem, 1Gb Ether, UltraNav, Sec Chip, FPR, 9c Li-Ion

Ebben a BIOS megvan piszkálva , elvileg SATA2 engedélyezve és whitelist eltávolítva, ebből lehet bármi baja a gépnek? Érdemes lenne vissza állítani valahogyan?
    A Lenovo TV Toolbox szerint: 7LETC9WW (2.29)

Illetve olvastam olyat is h a Nvidia Quadro kártyák hajlamosak besülni, ez mennyire igaz? Az én esetemben ez a kb 4éves gép ha már idáig kibírta akkor már nem lesz baj?
    A GPU átlagosan 53-55 °C és a dióda pedig 60-65 °C a AIDA64 Extreme Edition szerint.
    Ezek az értékek alap értékeknek mondhatóak, hiszen idáig maximum netezésre használtam és úgy figyeltem. (Bár egy ágyon van a gép, nem tudom h ez mennyiben befolyásolja(?).)

Ezeken felül az is érdekelne,h milyen ssd-t tudok betenni oldalra(Nem tudom h mi a hely neve, de ide lehetne wifit vagy gps-t is tenni)?

Mivel a zsanérnak kb 2centi holtjátéka van , ezért érdemes lenne kicserélni? Vagy ezt meglehet javíttatni? (pcszervíznél a zsanér 16000 plusz 6000 a szerelési költség, ez az ár reális?)

Végezetül ehhez a géphez érdemes minél előbb beszerezni bill-t és akkumulátort vagy ezeknek az ára később csökkenni fog?

Remélem nincs túl sok olyan kérdés ami már megtalálható a témában, de ha esetleg van (vagy mind olyan) akkor sorry :)

Válaszokat várom és köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák