- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz
audi100td #18907 üzenetére
Nem nincsenek kötélből, de ha valamit csinálok azt megpróbálom minél jobban csinálni, na meg a precizitás közgazdász betegség ..
Persze lehetett volna egy másik gépen rögzíteni az adatokat közben, de arra most nem volt módom.Hát igen a kernel sincs optimalizálva, ezért is én a saját gépeimen nem a Debian által szállított kernelt, hanem saját magam által fordított és konfigolt kernelt futtatok.
Egy a lényeg, még Debian alatt ránézek és megosztom veletek és többet nem foglalkozom vele, mert úgysem én fogom használni, hanem a fiam Win7-tel.
Nagyjából már feltelepítettem a programjait és beállítottam, de sokat szívtam a gyári CD-s játékaival, mire kitököltem, hogy korong nélkül fussanak. Én naiv azt hittem, hogy csinálok róluk egy image-t és majd egy programmal felmountolom és jó lesz ... hát nem volt olyan egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest