Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz Albigator #102619 üzenetére

Akkor sorjában.
    Olyan kiskert, ahol minden létező akku van, adatbázisra olvasva és updatelt árakkal tolva én nem ismerek. Oka egyszerű. Kell belőlük heti szinten max 3 egy jobban menő pesti boltban is. Ezeket rendben tartani borzalmas. Raktározni meg instant tökönlövés.
    Akkus boltok már jobbak ebből a szempontból, csak mivel a gyári akksi drága, a géped meg nem ér sokat, kitalálod magad is: ők sem fognak gyári akkut tartani, mert kutya sem veszi. Utángyártott meg kínai kamu akku megy. Más nem.
    Ha nem egy 20 éves ritka géphez kell cucc ez napok alatt meg kell legyen. Nagykereknél és ellátóknál azért szokott lenni pár darab.
    Áruk az bezony lesz 20-25-30k simán.

Azt értem, hogy nem akarsz kínából, bár, a fülest is ott kefélted el, hogy... na mindegy, szóval ez így nem is megy velük :B
    Tehát ez úgy néz ki, hazai bolt berendelni bagóért, tripla áron kiszámlázza neked. Ha egyszer ülsz a buszon, nézed a filmet és a gép reccs, utána gyári akkuról is reccs, na akkor éri majd a felét a kompjúter hirtelen.
    Annyi meg annyi felújított meg neves "brand" utángyártott akkujával szívtam X sorozatban is, hogy nem. Inkább hetekig bújtam az ebayt használt rendesebb akkupakkért gyáriból is, de még egyszer én nem fogom játszani ezt.

Új hozzászólás Aktív témák