- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Albigator #102619 üzenetére
Akkor sorjában.
Olyan kiskert, ahol minden létező akku van, adatbázisra olvasva és updatelt árakkal tolva én nem ismerek. Oka egyszerű. Kell belőlük heti szinten max 3 egy jobban menő pesti boltban is. Ezeket rendben tartani borzalmas. Raktározni meg instant tökönlövés.
Akkus boltok már jobbak ebből a szempontból, csak mivel a gyári akksi drága, a géped meg nem ér sokat, kitalálod magad is: ők sem fognak gyári akkut tartani, mert kutya sem veszi. Utángyártott meg kínai kamu akku megy. Más nem.
Ha nem egy 20 éves ritka géphez kell cucc ez napok alatt meg kell legyen. Nagykereknél és ellátóknál azért szokott lenni pár darab.
Áruk az bezony lesz 20-25-30k simán.Azt értem, hogy nem akarsz kínából, bár, a fülest is ott kefélted el, hogy... na mindegy, szóval ez így nem is megy velük
Tehát ez úgy néz ki, hazai bolt berendelni bagóért, tripla áron kiszámlázza neked. Ha egyszer ülsz a buszon, nézed a filmet és a gép reccs, utána gyári akkuról is reccs, na akkor éri majd a felét a kompjúter hirtelen.
Annyi meg annyi felújított meg neves "brand" utángyártott akkujával szívtam X sorozatban is, hogy nem. Inkább hetekig bújtam az ebayt használt rendesebb akkupakkért gyáriból is, de még egyszer én nem fogom játszani ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest