Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz FoxiestFox #101753 üzenetére

A layoutot egyértelműen hiba volt "modernizálni", ezzel 100%-osan egyetértek. :R

(#101754) Apollyon: Az a vicc, nem sokkal kisebb az X-es... Az S verzió minden méretében kisebb lett, mint a sima, elég közel van az X-eshez. [link]

"Gombok nélküli, tapicskolós kijelzős okostelefont is az apple óta használunk. Szigetes billzetet is..."
    Volt (van is) kapacitív ceruzás okoseszközöm, azért jobban kedvelem a tapicskolósat, hiába kell takarítgatni a kijelzőt, praktikusabb. A szigetes billentyűzettel is így vagyok, nekem kényelmesebb gépelni rajta, legalábbis TP vonalon.

(#101755) Silenc3Hun: Nálam is ez volt az egyik fontos szempont, a borzalmas 900p TN-ről FHD IPS. :K
    A billentyűzet nekem is bejön a akár a T430-on, akár a 460-akon, jobban, mint ami a T410/T420-ban van. A felső sor és elrendezés egyértelmű visszalépés, viszont nekem jobb visszajelzést ad a rövidebb úton, határozattabban működő szigetes billentyűzet.

(#101757) Apollyon: A 30-as szériánál elég fura a világítós billentyűzet anyaga, de azért nem olyan vészes, de nem is olyan jó, érzetű, mint a sima. (Mindkettőhöz volt szerencsém.) A világítós 460-asokon is egy finomabb felületű fajta van, de annak bejön az anyaga, bár egymás mellé nem raktam őket, de emlékeim szerint nem olyan fényes fura felületű, mint a 430-asé volt, de nem is olyan "durva", mint a klasszikus TP billentyűzetek, vagy a nem világítós T430-é. Nekem kellemes volt érzetre, míg a világítós 430-asé azért nem igazán.

Új hozzászólás Aktív témák