- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox #101412 üzenetére
A 10-es Debianban még nincs benne a synaptic, mert valami gond van vele. Egyébként sincs még kész a 10-es. Ha ezt tudom, tényleg nem ajánlom, de ott volt a live rendszer kipróbálni... Feltéve hogy a testing debiant raktad fel. A 9-esben jól működik, ott próbáltam még korábban, az más kérdés, hogy ha synapticra szorulsz, neked nem a debian való. Hacsak nem a synaptics touchpadre gondoltál Thinkpad esetén.
"egy XP "túl régi" az aktuális GRUB-nak. Bocs de mivan?
Hány millió retrós gépen lehet még XP?"
Ez csak tipp volt, nem biztos hogy így is van, de én kérek elnézést, hogy nem támogat minden szoftver egy 18 éves oprendszert. Ráadásul egy zsírúj mellett. A csomagkezelő összeomlása az viszont abszolút fixen user error. De tök mindegy, felejtsd el a linuxot, nem neked való, csak felszabod magad rajta. Max. akkor fogsz tudni benne eligazodni, ha már windowsként tudod használni, olyan viszont soha nem lesz. Ha meg igen, akkor én menekülök BSD-re, alap dolgokra már az is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest