Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla #9696 üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy a notebookok hangszórója szar. Mindegyik. Ami nem is meglepő, mert nem lehet se normális hangszórót, se normális hangdobozt beleépíteni. Innentől fogva ezen belül kategóriákat felállítani szerintem értelmetlen. Minőségről beszélni meg pláne az. Egekig magasztalták az A300-as toshibák beépített hangszóróját, hallottam olyat is, aki dícsérte az acerek "mélynyomó" csövét, mindegyiket meghallgattam, mindegyik alkalmatlan a figyelmeztető hangok megszólaltatásán kívül mindenre. Szükségmegoldásnnak jó, nyilván nálam sincs rákötve a hifire állandóan, van, hogy zene is szól róla, de ettől még szükségmegoldás marad, rengeteg kompromisszummal. Ami nem feltétlen baj, jobb, mintha semmi nem lenne, csak ne hitegessük magunkat azzal, hogy ez jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest