Új hozzászólás Aktív témák

• Tomy Yayo

senior tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy HP Pavilion dv6000-es laptopom van. Kérdésem a videókarival kapcsolatos: jelenleg egy Geforce 8400M GS van benne, 128MB-os, nem integrált. Arra lennék kíváncsi, hogy ezt ki lehet-e cserélni valami erősebbre, és ha igen, akkor mire? Akár ugyanerre a típusra is cserélném, de több memóriával (256MB-os belőle a legnagyobb tudtommal, de elvileg csak laptopba építve kapható, külön nem), vagy valamilyen más típus belemegy-e (esetleg 8400GT, vagy nemtom)? És ha lehet cserélni, akkor honnan szerezhetnék bele videókártyát? Én is kutattam már a témában, de sok mindenre nem jutottam, ezért gondoltam, hátha akad itt valaki hozzáértő :-)

Egyébként a laptoppal tökéletesen meg vagyok elégedve, csak egy hamarosan megjelenő játék miatt szeretném bővíteni kicsit (Batman: Arkham Asylum). A gépigénynek csak a vidkari nem felel meg, de a demója gyönyörűen ment ezzel a videókarival is, még élvezhető volt, de egy kicsit lassult, ezért gondolkodom bővítésen, ha lehet, mert magát a laptopot imádom :)

Előre is köszi a választ, ha valaki tud segíteni :D

Új hozzászólás Aktív témák