Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
ha valaki belefutna ilyen hibába, G5 dokk + 150W táppal (gondolom a 120W ugyanígy viszi, az a gyári táp a dokkolóhoz) már működik, a megoldás a battery reset volt.
fene se gondolta volna, hogy ilyen egyszerű a megoldás. -
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Igen lehet, én megkérdezném a rendszergazdát erről. Gondolom te nem tudsz akármit telepíteni.
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Kicsit zavaros amit írsz, de én azt mondom, hogy ha kell még egy táp az irodába, akkor ne azon a pár tízezren múljon a dolog, inkább vegyél oda is egyet/kettőt/hármat.
-
eastsider
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
nekem is g6-om van. próbáltam passzív C-s dokkolóval és jó volt. szerintem a másik linkelt dokk is jó hozzá, max kell hozzá plusz táp
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Van egy régebbi hpfancontrol nevű program, csak már 5 éve nem lett frissítve, az még jó volt a pár éves elitebookokhoz, talán ehhez is jó. Csak nem árt figyelni milyen értékeket adsz meg benne.
-
Sefter
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Hp fórumon a cpucool nevű progit ajánlják...nekem nincs ilyen probléma, nincs saját tapasztalatom
-
GEPESZ66
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Az Aida sem mutatja a ventilátor fordulatszámát.
Melyik külső program mutatja? -
Sefter
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Puszild homlokon a rendszergazdát, hogy így kaptad meg...

Kicsit utánna olvastam, elég sokan szívnak ezzel win7 alatt (maxon pörgeti a ventit), nem nagyon láttam rá megoldást
(max külső progi)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Pánik a memóriapiacon
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
fene se gondolta volna, hogy ilyen egyszerű a megoldás.

(max külső progi)
Pyttawrx