- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Tudom nem teljesen ide való de mivel HP ban gondolkodom úgy döntöttem megkérdezem itt is.
Tudnátok segíteni notebook vásárlásba ?
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 2-4 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 155000Ft
(3) Felhasználás? irodai programok, játék,
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Semmi extra, kislányomnak szánnám hosszútávra. Most elsős, vagyis ezen ismerkedne meg a net világával. Mivel hosszútávra gondolok így később (pár év) valószínűleg apró játékok is érdekelni fogják
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
pasz ne legyen túl nagy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Valószínűleg szerintem szeretné hurcolgatni is magával de mindig fix helyen használná ahol van lehetőség táp csatlakoztatására
Vagyis utazás közben nem használná
(7) Operációs rendszer? Windows 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? SSD 320Gb minimum; memória 8Gb de ha bővíthető akkor elég a 4Gb is. Esetleg ha nem elég akkor majd bővítem
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Tudjam monitorra csatlakoztatni
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Lehet használt is de számlával, Magyarországi garanciával rendelkezzen.
Illetve ha lehet olyan klaviatúra lenne a jó, ha ráfolyik véletlen az ital ne legyen rögtön kuka.
Bár ez csak álom ebben az árkategóriábanItt nézelődtem de a sokaságban teljesen elvesztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest