Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djnyakesz

aktív tag

Sziasztok!

Adott egy HP ultrasim dokkoló egység e mellettadott egy HP ProBook 650 G4.
    A gépet igazából dokkolóval használom csak 3 monitorral. A gondom az, hogy két monitor DISPLAY PORTON csatlakozik, a harmadik pedig VGA-val.

A VGA nem direkt van, sajnos csak 2 display port kimenet van a dokkolón, és nincs több HDMI kimenet... ha rádugom simán a laptopra a 3. monitort, akkor nincs jel, nem mutat semmit a monitor. Ezért lett VGA-val megoldva (dokkolón keresztül).
    Sajnos a két display port melllett a VGA-nak más színe van. Most vettem egy ilyen USB TO HDMI átalakítót, mégpediglen ezt!

Nem tudom sehogy rábírni a dokkolót, ha USB-re dugom be ezt az átalakítót, akkor a HDMI-n keresztül menjen a monitorra a jel... elvileg tudnia kéne, gyakorlatilag az eszközkezelőben látok egy "musb video" egyéb eszközt... a neten keresgéltem, mindenki IDE irányít...természetesen a driver feltelepítése után sincs semmi...nem jön az átalakítón át semmi, azt mutatja folyamat, hogy "nincs jel". Amint visszadugom a VGA-t minden működik...

Valakinek van ötlete, mi a megoldás erre a 3 monitor VS dokkoló gondra !? :(
    köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés