- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Kolondrum #40392 üzenetére
Az a vicces, hogy a Win 10-es SSD-t, amit annyira tönkrevágott a cucc, hogy vissza kellett tennem a HDD-t. (olyan gyakran resetelt, hogy nem tudtam lehúzni MSDN-es ISO-t sem...)
Áttettem PC-be, ott természetesen tökéletesen ment a Win 10... most visszaraktam a Probookba és megjavult ezekkel a driverekkelTehát ez a recept, rakjátok át egy GTX 970-el rendelkező asztaliba, majd vissza a notiba.
Csak irónia amúgy, mert sajnos bugos. Sleepelni nem lehet mert nem tud felébredni...
Jó lenne azért valami dátum vagy ilyesmi, amikorra normálisan fog működni HP-kon is, mert rettentő bosszantó, hogy minden Acer/Asus/Toshibás ismerősöm vidáman hiba nélkül használja, mi meg szopunk vele. Amúgy pedig jó kis rendszer.
-
adika4444
addikt
válasz
Kolondrum #40392 üzenetére
hát ez fura hogy Aidával akkor nem megy... Nah mind1 ez van, majd ha jó lesz a gép kipróbálom azt a battery check progit. Köszi
A rack típusra a korábban írt hibánál gondolsz? Mert az egy Raidsonic IB253U3 típusú házikó volt. Eltekintve az egyszeri hibájától nem volt vele soha gond másik gépen, szóval én ezt mint lehetőséget ejtem hogy az okozhatta a hibát. Már csak azért is, mert akku táp volt a gépen...
Egyébként jól emlékszem hogy neked 2530p van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest