- Megoldások IBS/IBD-re
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz Kolondrum #40392 üzenetére
Az a vicces, hogy a Win 10-es SSD-t, amit annyira tönkrevágott a cucc, hogy vissza kellett tennem a HDD-t. (olyan gyakran resetelt, hogy nem tudtam lehúzni MSDN-es ISO-t sem...)
Áttettem PC-be, ott természetesen tökéletesen ment a Win 10... most visszaraktam a Probookba és megjavult ezekkel a driverekkelTehát ez a recept, rakjátok át egy GTX 970-el rendelkező asztaliba, majd vissza a notiba. Csak irónia amúgy, mert sajnos bugos. Sleepelni nem lehet mert nem tud felébredni...
Jó lenne azért valami dátum vagy ilyesmi, amikorra normálisan fog működni HP-kon is, mert rettentő bosszantó, hogy minden Acer/Asus/Toshibás ismerősöm vidáman hiba nélkül használja, mi meg szopunk vele. Amúgy pedig jó kis rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Kolondrum #40392 üzenetére
hát ez fura hogy Aidával akkor nem megy... Nah mind1 ez van, majd ha jó lesz a gép kipróbálom azt a battery check progit. Köszi
A rack típusra a korábban írt hibánál gondolsz? Mert az egy Raidsonic IB253U3 típusú házikó volt. Eltekintve az egyszeri hibájától nem volt vele soha gond másik gépen, szóval én ezt mint lehetőséget ejtem hogy az okozhatta a hibát. Már csak azért is, mert akku táp volt a gépen...
Egyébként jól emlékszem hogy neked 2530p van?üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogsik - tanuljunk vezetni
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- DIGI internet
- Tippmix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest