Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Kolondrum #40392 üzenetére
Az a vicces, hogy a Win 10-es SSD-t, amit annyira tönkrevágott a cucc, hogy vissza kellett tennem a HDD-t. (olyan gyakran resetelt, hogy nem tudtam lehúzni MSDN-es ISO-t sem...)
Áttettem PC-be, ott természetesen tökéletesen ment a Win 10... most visszaraktam a Probookba és megjavult ezekkel a driverekkelTehát ez a recept, rakjátok át egy GTX 970-el rendelkező asztaliba, majd vissza a notiba.
Csak irónia amúgy, mert sajnos bugos. Sleepelni nem lehet mert nem tud felébredni...
Jó lenne azért valami dátum vagy ilyesmi, amikorra normálisan fog működni HP-kon is, mert rettentő bosszantó, hogy minden Acer/Asus/Toshibás ismerősöm vidáman hiba nélkül használja, mi meg szopunk vele. Amúgy pedig jó kis rendszer.
-
adika4444
addikt
válasz
Kolondrum #40392 üzenetére
hát ez fura hogy Aidával akkor nem megy... Nah mind1 ez van, majd ha jó lesz a gép kipróbálom azt a battery check progit. Köszi
A rack típusra a korábban írt hibánál gondolsz? Mert az egy Raidsonic IB253U3 típusú házikó volt. Eltekintve az egyszeri hibájától nem volt vele soha gond másik gépen, szóval én ezt mint lehetőséget ejtem hogy az okozhatta a hibát. Már csak azért is, mert akku táp volt a gépen...
Egyébként jól emlékszem hogy neked 2530p van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Tőzsde és gazdaság
- OpenMediaVault
- Éjszakai műszak
- Dell notebook topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LAPTOP-TABLET! Microsoft Surface Pro 4, i5-6300U, 4GB/128GB, 2736x1824/IPS, TOUCH, garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest