Új hozzászólás Aktív témák

• Ice&Lime

veterán

válasz A_ScHuLcZ #34567 üzenetére

Lehet, hogy 1-2 fokkal hűvösebb a ..60p, mint a ..70p, de az nem számít.
    Az a "probléma", amit említettél, már nem probléma, nem azért mert megoldódott, hanem azért, mert elfogadtam végül a dolgot és tényleg nem nagy szám, ssd-vel hűvösebben tudom tartani akksiról, mint hdd-vel és ennyi elég is. Csak akkor furcsállottam a dolgot, mivel eddig más laptopjaim voltak, amiknek mindig aktív volt a hűtésük.
    Más gépeknél ugyan ez a helyzet, azok sem hűvösebbek passzív hűtési házirendnél, mint az elitebook-ok.

Mással ellentétben, engem nem zavar, ha állandóan megy a venti hálózatról, sőt, én ezt szeretem.
    Usb3-mal semmi probléma nincsen. A kijelző fényereje nekem még sok is, ha max-ra állítom, ezért én max. 60%-on szoktam használni, afölött már nem. Nekem elég a világító led fény sötétben, bár jobb megoldás a világítós billentyűzet az biztos, de én ezt is elfogadtam és megszoktam, nem sokat szoktam lámpafény nélkül gépelni, de úgy nem is valami kellemes egyébként sem. A venti nekem egyáltalán nem hangos, legalább hűt is valami a gépházban. Amivel nem voltam megelégedve az a flashplayer, de az független a géptől, mert mostanában eléggé szedett-vedett a flashplayer. Kb ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés